Gemiddelde waardering gebaseerd op 6 review(s)

Inderdaad met de nieuwe batterij hoef ik veel minder snel op te laden en dat is allemaal uitstekend . Jammer genoeg heeft mijn mobiel echter hetzelfde probleem nog steeds dat hij zomaar opnieuw opstart of dat hij geheel uitvalt . Iets wat ik de minder goede batterij de schuld van gaf daar dit soort dingen ook daarbij voorkomen . Helaas lijkt het een ander probleem te zijn maar met de nieuwe batterij zou ik iedereen aanraden die hun mobiel vaak aan de lader moeten hebben

Review door

De bestelde accu al de volgende dag ontvangen. De accu is bedoeld als kerstkado, dus nog niet uitgepakt. De accu ziet er origineel uit en zit ook in de originele Samsung verpakking.

Review door

Levering: supersnel via de brievenbus. Eindelijk weer een goede originele S-4 Samsung accu ! Werkt uitstekend Had ik eerder voor die 2 tientjes moeten doen.

Review door

Snelle correcte levering van een 100% originele accu. Deze zijn echt origineel, ipv wat sommige andere webshops je ook proberen wijs te maken bij hen. Accu met een vrij recente productiedatum, altijd fijn ipv een accu die al ruim een jaar op de plank ligt ergens. Top geregeld en nu dus weer een lange accuduur.

Review door

Snelle levering en prima product voor een goede prijs.

Review door

Batterij was op en een nieuwe besteld. Je merk direct weer het verschil Dik in orde

Review door
Pagina: