Batterij geschikt voor iPhone 4S 1

Deze batterij voor de iPhone 4S is kwalitatief vergelijkbaar met de originele batterij

€12.95

Voorraad: Direct leverbaar!

Dit product is voorradig in ons magazijn, op werkdagen voor 18:00 besteld = morgen in huis!

 Voor 18:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Meer dan 250.000 klanten!

 Eenvoudig zonder account te bestellen

 6 maanden garantie

 Gemiddelde klantwaardering 9,6/10

Batterij iPhone 4S snel leeg

Wanneer jouw iPhone 4S batterij steeds sneller leeg raakt, of uitvalt wanneer je nog voldoende batterij capaciteit lijkt te hebben dan wordt het tijd de batterij van jouw iPhone 4S te vervangen.

Hoogste kwaliteit, CE gecertificeerd

De nieuwe batterij welke wij aanbieden voor jouw iPhone 4S is van de hoogst denkbare kwaliteit en absoluut gelijkwaardig aan de originele iPhone 4S batterij. Deze iPhone batterijen worden normaliter uitsluitend door professionele gsm reparateurs gebruikt maar kunnen wij door grootschalige inkoop rechtstreeks bij de fabriek nu ook voor een zeer scherpe prijs aan consumenten aanbieden. 

De batterij is een van de weinige zgn aftermarket (originele batterijen van Apple zijn absoluut niet los verkrijgbaar) batterijen welke CE gecertificeerd is en daarmee aan alle Europese eisen voldoet qua veiligheid.

Wanneer je de beste kwaliteit batterij voor je iPhone 4S zoekt en niet het risico wil lopen om deze na het plaatsen van de nieuwe batterij opnieuw te moeten openen omdat de goedkope batterij van inferieure kwaliteit is, en deze alsnog te moeten vervangen voor een kwalitatief hoogwaardige batterij dan is dit dé nieuwe batterij voor jouw iPhone!

Tip! - Gereedschap om de iPhone batterij te vervangen

Wanneer je het gereedschap om je iPhone te openen nog niet in huis hebt bieden wij dit tijdens het afrekenen van jouw nieuwe iPhone batterij nog los aan tegen een zeer voordelig tarief.

Specificaties:

  • Geschikt voor: iPhone 4S
  • Vervangt: iPhone 4S batterij
  • Capaciteit: 1430 mAh
  • Artikelnummer: TB000A112

Klanten die dit product hebben gekocht hadden ook interesse in: