Snellader voor Samsung Galaxy Note 10+ met extra lang snoer 1Snellader voor Samsung Galaxy Note 10+ met extra lang snoer 2Snellader voor Samsung Galaxy Note 10+ met extra lang snoer 3

Deze extra krachtige 25 watt snellader voor de Samsung Galaxy Note 10+ wordt geleverd inclusief een extra lang snoer van 2 meter.

€21.95

Voorraad: Direct leverbaar!

Dit product is voorradig in ons magazijn, op werkdagen voor 18:00 besteld = morgen in huis!

 Voor 18:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Meer dan 250.000 klanten!

 Eenvoudig zonder account te bestellen

 6 maanden garantie

 Gemiddelde klantwaardering 9,6/10

Snellader Samsung Galaxy Note 10+

Met deze Samsung Galaxy Note 10+ snelllader met extra lang USB-C snoer laadt je jouw telefoon weer snel en comfortabel op. 

Krachtige Samsung Galaxy Note 10+ snellader

De extra krachtige snellader voor de Samsung Galaxy Note 10+ beschikt over Super Fast Charging technologie waardoor je jouw telefoon extra snel kunt opladen. De krachtige Super Fast Charging techniek is in staat met 25 watt vermogen je Samsung Note 10 op te laden.

Extra lang snoer van 2 meter

Een kort snoer is een van de grootste frustraties wanneer je je telefoon aan het opladen bent en je er toch gebruik van wil maken. Wij hebben er daarom voor gekozen de oplader voor de Galaxy Note 10+ standaard te voorzien van een extra lang snoer met een lengte van maar liefst 2 meter. Het extra lange snoer is gemaakt van een zeer robuuste kwaliteit waardoor de levensduur aanzienlijk toeneemt, het blijft dankzij de hoge kwaliteit van het snoer ook mogelijk je Samsung Galaxy Note 10+ middels Super Fast Charging op te laden.

USB Type C

De Samsung Galaxy Note 10 plus is een van de nieuwe generatie toestellen welke voorzien is van de nieuwe usb type C standaard. De nieuwe USB Type C standaard is in staat data tot 20x sneller over te dragen naar bijvoorbeeld je computer.

Let op! De oudere Samsung telefoons beschikken over een andere (micro-usb) aansluiting, de juiste lader voor deze toestellen vindt je hier.

Specificaties:

  • Geschikt voor: Samsung Galaxy Note 10 Plus
  • Vermogen: 25 Watt snel laden
  • Aansluiting: USB-C /  USB-C
  • Lengte: 200 cm
  • Kleur: Wit
  • Artikelnummer: TB000C30