Snellader voor Samsung Galaxy S3 Neo met extra lang snoer 1

Deze extra krachtige snellader voor de Samsung Galaxy S3 Neo wordt geleverd inclusief een extra lang snoer van 1,5 meter.

€12.95

Voorraad: Direct leverbaar!

Dit product is voorradig in ons magazijn, op werkdagen voor 18:00 besteld = morgen in huis!

 Voor 18:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Meer dan 250.000 klanten!

 Eenvoudig zonder account te bestellen

 6 maanden garantie

 Gemiddelde klantwaardering 9,6/10

Snellader Samsung Galaxy S3 Neo

Met deze Samsung Galaxy S3 Neo snellader met extra lang Micro-USB snoer laadt je jouw telefoon weer snel en comfortabel op. 

Krachtige Samsung Galaxy S3 Neo snellader

De extra krachtige oplader voor de Samsung Galaxy S3 Neo beschikt standaard al over een uitgangsvermogen van maar liefst 2 ampere waardoor jouw telefoon extra snel weer is opgeladen. Ook op het snelladen van een eventueel toekomstig toestel of modernere toestellen van gezinsleden ben je voorbereid omdat deze lader naast de standaard snellaad technologie ook over de Adaptive Fast Charging technologie beschikt. Door de intelligente electronica zal de lader bij toestellen welke Adaptive Fast Charging ondersteunen automatisch omschakelen naar deze modus.

Extra lang snoer van 1,5 meter

Een kort snoer is een van de grootste frustraties wanneer je je telefoon aan het opladen bent en je er toch gebruik van wil maken. Wij hebben er daarom voor gekozen de snellader voor de Galaxy S3 Neo standaard te voorzien van een extra lang snoer met een lengte van maar liefst 1,5 meter. Het extra lange snoer is gemaakt van een zeer robuuste kwaliteit waardoor de levensduur aanzienlijk toeneemt, het blijft dankzij de hoge kwaliteit van het snoer ook mogelijk je Samsung Galaxy S3 Neo middels Adaptive Fast Charging op te laden.

Specificaties:

  • Geschikt voor: Samsung Galaxy S3 Neo
  • Vermogen: 15 Watt snel laden /  10 Watt standaard snelladen
  • Aansluiting: Micro-USB
  • Lengte: 150 cm
  • Kleur: Wit
  • Artikelnummer: TB000C4

Klanten die dit product hebben gekocht hadden ook interesse in: