Oplader voor Samsung Galaxy A50 met extra lang snoer 1Oplader voor Samsung Galaxy A50 met extra lang snoer 2Oplader voor Samsung Galaxy A50 met extra lang snoer 3Oplader voor Samsung Galaxy A50 met extra lang snoer 4

Deze extra krachtige oplader voor de Samsung Galaxy A50 wordt geleverd inclusief een extra lang snoer van 2 meter.

€12.95

PICTURE_ONLY_ZERO Momenteel niet leverbaar!

 Voor 18:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Meer dan 250.000 klanten!

 Eenvoudig zonder account te bestellen

 6 maanden garantie

 Gemiddelde klantwaardering 9,6/10

Oplader Samsung Galaxy A50

Met deze Samsung Galaxy A50 oplader met extra lang USB type C snoer laadt je jouw telefoon weer snel en comfortabel op. 

Krachtige Samsung Galaxy A50 oplader

De extra krachtige oplader voor de Samsung Galaxy A50 beschikt over de Adaptive Fast Charging technologie waardoor je jouw telefoon extra snel kunt opladen. De krachtige Adaptive Fast Charging techniek is in staat automatisch te kiezen tussen het opladen op 10 watt en 15 watt vermogen waardoor deze lader tot 50% sneller is dan een standaard snellader.

Extra lang snoer van 2 meter

Een kort snoer is een van de grootste frustraties wanneer je je telefoon aan het opladen bent en je er toch gebruik van wil maken. Wij hebben er daarom voor gekozen de oplader voor de Galaxy A50 standaard te voorzien van een extra lang snoer met een lengte van maar liefst 2 meter. Het extra lange snoer is gemaakt van een zeer robuuste kwaliteit waardoor de levensduur aanzienlijk toeneemt, het blijft dankzij de hoge kwaliteit van het snoer ook mogelijk je Samsung Galaxy A50 middels Adaptive Fast Charging op te laden.

USB Type C

De Samsung Galaxy A50 is een van de nieuwe generatie toestellen welke voorzien is van de nieuwe usb type C standaard. De nieuwe USB Type C standaard is in staat data tot 20x sneller over te dragen naar bijvoorbeeld je computer.

Let op! De oudere Samsung telefoons beschikken over een andere (micro-usb) aansluiting, de juiste lader voor deze toestellen vindt je hier.

Specificaties:

  • Geschikt voor: Samsung Galaxy A50
  • Vermogen: 15 Watt snel laden /  10 Watt standaard laden
  • Aansluiting: USB Type C /  USB 3.1
  • Lengte: 200 cm
  • Kleur: Wit
  • Artikelnummer: TB000C13

Klanten die dit product hebben gekocht hadden ook interesse in: