Oplader voor Samsung Galaxy Tab S5e met extra lang snoer 1Oplader voor Samsung Galaxy Tab S5e met extra lang snoer 2Oplader voor Samsung Galaxy Tab S5e met extra lang snoer 3Oplader voor Samsung Galaxy Tab S5e met extra lang snoer 4

Deze extra krachtige oplader voor de Samsung Galaxy Tab S5e wordt geleverd inclusief een extra lang snoer van 2 meter.

€12.95

PICTURE_ONLY_ZERO Momenteel niet leverbaar!

 Voor 18:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Meer dan 250.000 klanten!

 Eenvoudig zonder account te bestellen

 6 maanden garantie

 Gemiddelde klantwaardering 9,6/10

Oplader Samsung Galaxy Tab S5e

Met deze Samsung Galaxy Galaxy Tab S5e oplader met extra lang USB type C snoer laadt je jouw tablet weer snel en comfortabel op. 

Krachtige Samsung Galaxy Tab S5e oplader

De extra krachtige oplader voor de Samsung Galaxy Tab S5e beschikt over de Adaptive Fast Charging technologie waardoor je jouw tablet extra snel kunt opladen. De krachtige Adaptive Fast Charging techniek is in staat automatisch te kiezen tussen het opladen op 10 watt en 15 watt vermogen waardoor deze lader tot 50% sneller is dan een standaard snellader.

Extra lang snoer van 2 meter

Een kort snoer is een van de grootste frustraties wanneer je je tablet aan het opladen bent en je er toch gebruik van wil maken. Wij hebben er daarom voor gekozen de oplader voor de Galaxy Tab S5e standaard te voorzien van een extra lang snoer met een lengte van maar liefst 2 meter. Het extra lange snoer is gemaakt van een zeer robuuste kwaliteit waardoor de levensduur aanzienlijk toeneemt, het blijft dankzij de hoge kwaliteit van het snoer ook mogelijk je Samsung Galaxy Tab S5e middels Adaptive Fast Charging op te laden.

USB Type C

De Samsung Galaxy Tab S5e is een van de nieuwe generatie tablets welke voorzien is van de nieuwe usb type C standaard. De nieuwe USB Type C standaard is in staat data tot 20x sneller over te dragen naar bijvoorbeeld je computer.

Let op! De oudere Samsung tablets beschikken over een andere (micro-usb) aansluiting, de juiste lader voor deze toestellen vindt je hier.

Specificaties:

  • Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab S5e
  • Vermogen: 15 Watt snel laden /  10 Watt standaard laden
  • Aansluiting: USB Type C /  USB 3.1
  • Lengte: 200 cm
  • Kleur: Wit
  • Artikelnummer: TB000C13

Klanten die dit product hebben gekocht hadden ook interesse in: