There are no products available in this category.

Samsung Galaxy Note

De capaciteit van batterij van je Samsung Galaxy Note wordt na verloop van tijd lager. Een batterij is een verbruiksvoorwerp en onderhevig aan slijtage. Wanneer de standby tijd van de batterij van je Samsung Galaxy Note steeds lager begint te worden adviseren wij je deze te vervangen zodat je nog lange tijd plezier van je toestel kunt hebben zonder deze te moeten vervangen. 

Samsung Galaxy Note batterij

Voor de Samsung Galaxy Note bieden wij twee verschillende type batterijen aan:

 

Originele Samsung Galaxy Note batterij

De originele batterij wordt door Samsung vervaardigd en staat garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Wij kopen de originele Samsung batterijen uitsluitend in bij officiele door Samsung aangewezen Europese distributeurs waardoor wij de authenticiteit van de batterij kunnen garanderen. De originele batterijen worden uitsluitend in de originele winkelverpakking (blister) geleverd en niet in voor zowel voor Samsung als voor ons onherleidbare en niet voor de losse verkoop bestemde (bulk)zakjes.

 

Batterij geschikt voor de Samsung Galaxy Note

Ons huismerk is een voordelige keus voor een kwalitatief goede batterij met als extra pluspunt een extra hoge capaciteit van 10-20% waardoor de standby tijd van je telefoon nog meer toe zal nemen.

Vervangen van de batterij voor de Samsung Galaxy Note

Je kunt de batterij van jouw Samsung Galaxy Note kinderlijk eenvoudig zelf vervangen. Je haalt het batterijklepje van je toestel los, haalt de oude batterij eruit en plaatst de nieuwe batterij hiervoor in de plaats. Na het uitvoeren van deze handeling merk je onmiddelijk het verschil op en kun je weer langer gebruik maken van je telefoon zonder deze tussentijds continu bij te moeten laden.

Batterij Samsung Galaxy Note kopen, morgen in huis

Je kunt de gewenste batterij voor je Samsung Note direct en snel aanschaffen in onze online winkel, dit zonder eerst een account aan te hoeven maken. Wij hebben de batterijen voldoende voorradig en leveren deze wanneer je voor 18:00 je bestelling plaatst de volgende werkdag op de door jou gekozen locatie af. Zowel de website als ons betaalpartners zijn voorzien van state of the art beveiligde verbindingen om jou persoonlijke gegevens op de best mogelijke manier te beschermen.