Batterij geschikt voor Samsung Galaxy S3 1Batterij geschikt voor Samsung Galaxy S3 2

Deze batterij voor de Samsung Galaxy S3 heeft 10% meer capaciteit dan de originele Samsung batterij

€8.75

PICTURE_ONLY_ZERO Momenteel niet leverbaar!

 Voor 18:00 besteld, dezelfde dag verzonden

 Meer dan 250.000 klanten!

 Eenvoudig zonder account te bestellen

 6 maanden garantie

 Gemiddelde klantwaardering 9,6/10

Samsung Galaxy S3 batterij snel leeg

Wanneer je Samsung Galaxy S3 batterij steeds sneller leeg raakt, uitvalt wanneer je nog voldoende batterij capaciteit lijkt te hebben of bol begint te worden dan wordt het tijd een nieuwe batterij in je Samsung Galaxy S3 te plaatsen.

De originele Samsung EB-L1G6LLU batterij heeft doorgaans een levensduur van 1-2 jaar voordat deze aanzienlijk in capaciteit afneemt. Wanneer je de originele Samsung batterij van je Samsung Galaxy S3 vervangt voor een nieuwe batterij zal de standbytijd weer aanzienlijk toenemen en je telefoon zichzelf niet meer vanzelf uitschakelen. Je hoeft je telefoon niet meer zo vaak op te laden en je komt de dag weer zorgeloos door zonder je batterij tussentijds op te moeten laden.

Wanneer je voor 18:00 bestelt bij Telefoon-Batterijen.nl wordt je nieuwe batterij de volgende werkdag al bij je afgeleverd middels de brievenbuspost, je hoeft hiervoor dus niet thuis te blijven!

Extra krachtige batterij

De batterij welke wij leveren voor Samsung Galaxy S3 heeft een hogere capaciteit dan de originele batterij waardoor je in de praktijk een langere standby tijd zult behalen en minder vaak je toestel op hoeft te laden.

Specificaties:

  • Geschikt voor: Samsung Galaxy S3
  • Vervangt: Samsung EB-L1G6LLU batterij
  • Capaciteit: 2300 mAh
  • Artikelnummer: TB000A12

Stuk beter dan de oude ...

Waardering door k.s. v/d zee

Zeer snelle en goede service. De batterij werd op de dag geleverd (eerstvolgende werkdag) als beloofd op de website. De website zelf ...

Waardering door Daan Smit

Goede batterij en een redelijke prijs en snelle levering! ...

Waardering door Ulrich van Garling

Prima service van jullie, toen bleek dat mijn batterij niet goed functioneerde. Zonder problemen oude ingeleverd en nieuwe gekregen, die ...

Waardering door Irene Gerritsen

Klanten die dit product hebben gekocht hadden ook interesse in: